Friends & Photo’s

Friends & Photo’s

MG’s blijven mooie auto’s en veel mensen maken foto’s van zijn/haar F / TF.
Altijd leuk, en nog leuker om te delen!

Wil je jouw (T)F ook een plekje geven op deze pagina? Mail dan je foto(‘s) naar cowacarparts@outlook.com!


Van Harry Oosterhof kregen we foto’s van zijn MG F, een zilvergrijze uit 2001. Geweldig toch als mensen zo van hun auto genieten!


Arjan Meeldijk stuurde ons deze serie foto’s van zijn TF! Hele nette auto, met oog voor details! Voorheen een geheel zwart interieur, nu voorzien van rood/zwart en zilver. Schìtterend!

Mooie zwart & rood combinatie! Geweldig!

Wij ontvingen deze foto’s van Bjorn Huijnen, van zijn hele mooie originele MG TF LE80! Dat Bjorn een liefhebber is straalt deze auto volledig uit, op alle details is gelet. Ge-wel-dig!


Mooie foto’s van Henk Peters! Henk geniet van een bijzondere TF LE80, met name door de kleur! Ge-wel-dig! Tevens ontvingen we foto’s van de eerste F, daar waar de afwij… euh.. liefde begonnen is!


Mooie fotocompilatie van Patrick Mathissen, hij heeft een originele MG TF LE500. Schìtterende auto! Geïmporteerd uit Engeland en om laten bouwen naar LHD. Het resultaat mag er zijn!


Michael Schwab stuurde ons foto’s van zijn prachtig blauwe MG F, met mooie, gedistingeerde modificaties. Een plaatje in het echt en op de foto!


En ook deze fabuleuze foto van Tobias Kalinowski wilde we je niet onthouden! Mooi!

Tobias, Danke für Ihren Foto!


Koop van der Schaaf stuurde ons deze foto van zijn MG F, zo rijd je toch het liefst!


Herman van der Bos stuurde ons foto’s van zijn MG TF, een prachtige combinatie van donkerblauw en crème interieur, wat een droom! Zowel met het dakje open of dicht blijft dit een geweldige TF, mooi hoor!


Berto Basten stuurde ons een geweldige fotosessie! Een TF om trots op te zijn!


Bert Bouwknegt stuurde een groot aantal foto’s van zijn prachtige BRG MG TF! Het plezier om deze auto mooi te houden straalt er van af!


Eén gedachte over “Friends & Photo’s

Pieter Jan Waale

Bekijk hier foto’s van (T)F’s van onze klanten! Wil jij ook jouw auto op onze site? Stuur dan je foto’s naar cowacarparts@outlook.com!

7 mei 2020 bij 11:56 am

Laat een reactie achter