MG E-MOTION TOONT LEVENSLUST

MG E-MOTION TOONT LEVENSLUST

Tijdens Auto Shanghai laat MG de E-Motion aan de wereld zien, een auto waarmee het in Chinese handen verkerende ooit Britse merk zijn geschiedenis lijkt te herontdekken.

Al enige tijd geleden doken de teasers op van de E-Motion Concept, een studiemodel dat MG meebrengt naar Auto Shanghai. Het huidige MG kennen we in Europa eigenlijk alleen uit het Verenigd Koninkrijk, een land waar het merk een handjevol sedans en cross-overs verkoopt. Verder is MG vooral in China actief, al zijn de modellen met de ooit magische tweelettercombinatie ook in andere landen in Azië te vinden. Met de E-Motion lijkt MG zijn sportieve verleden weer te waarderen.

We zien een voor MG-begrippen bijzonder sportief ogend model met op bijzondere wijze openslaande deuren. De vierzitter lijkt, het is tenslotte een studiemodel, afgeladen te zijn met infotainment. De volledig elektrische concept-car zou in staat moeten zijn om in zo’n 4 tellen naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. De actieradius zou op 500 kilometer moeten liggen.

Bron: Autoweek.nl

Eén gedachte over “MG E-MOTION TOONT LEVENSLUST

Arjan Meeldijk

Nu nog als cabrio-variant! 🙂

16 april 2020 bij 3:53 pm

Laat een reactie achter