Tuning

Tuning

Haal meer uit je K-series motor!

Wij bieden voor K-series motor ook remaps aan, wij zijn officieel dealer van SAWS!

De SAWS remap heeft een groot voordeel; deze kunnen wij vanuit Herkenbosch zelf programmeren. Uw MEMS ECU hoeft dus niet te worden opgestuurd naar Engeland, maar de upgrade kan gewoon in onze werkplaats worden uitgevoerd!

Maar u kunt de SAWS remap ook via onze webshop bestellen! De voor u aangepaste ECU is dan direct functioneel in uw auto. Wel hebben we de startblokkering uitgeschakeld, anders zou de auto niet starten. U kunt de startblokkering altijd door ons laten koppelen tijdens een bezoek aan onze werkplaats!

Wat is Re-mappen?
Het is een betrekkelijk goedkope manier om veilig meer vermogen uit de motor te halen, zonder dat mechanische aanpassingen nodig zijn en zonder dat de motor te zwaar wordt belast.

Tijdens de re-map wordt de fabriekssoftware in de ECU vervangen door een geoptimaliseerde versie. De standaard software vanuit de fabriek is een groot compromis. Door rekening te houden met de Europese omstandigheden en de grenzen iets meer op te zoeken kan er veilig aanzienlijk meer vermogen uit de motor gehaald worden.

Het is mogelijk om het maximaal toerental te verhogen naar 7.200 toeren (115 & 135) of bij een VVC (160) naar 7.450 toeren. Tenslotte zijn plofjes in de uitlaat bij het loslaten van het gas mogelijk. De motor blijft uiteraard voldoen aan de APK eisen.